ΥΓΕΙΑ: ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ

ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ - ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ!




ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΥΓΙΕΙΣ" ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΤΕΛΙΚΑ ΑΦΟΥ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ;

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΑ.

ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΣΘΝΕΝΕΙΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΛΛΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.


13.0 ΥΓΕΙΑ

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία.

Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.

13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.

13.8. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,

13.9. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης - θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ  ΜΕ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 6199/04.09.2022!


ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΚΑΙ ΝΟΙΑΞΟΥ!

e-sy.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις